Strategie

Het succes van Euro-Délices is ongetwijfeld te danken aan zijn originele en unieke benadering van de voedingsmiddelensector. Met een belangrijk kenmerk: Euro-Délices Distribution is in de eerste plaats een distributieplatform. We zijn dus geen groothandel.

Een ander belangrijk aspect dat specifiek is voor Euro-Délices Distribution: het partnershipconcept. Net zoals onze fabrikanten zijn ook onze klanten partners. Dat houdt een volledige transparantie en een vertrouwen in dat opgebouwd wordt op lange termijn.

Wat de fabrikanten betreft, werkt Euro-Délices Distribution samen met een beperkt aantal partners. We willen geen ontelbaar aantal producten voorstellen, maar met deze partners een vertrouwensrelatie opbouwen en een kwaliteitsaanbod samenstellen dat beantwoordt aan de behoeften van de markt en van onze klanten.

Het succes van ons platform vertaalt zich ook in de kwaliteit van onze service. Dit platform werd ontworpen als een hulpmiddel dat ter beschikking wordt gesteld van onze partners met een maximum aan flexibiliteit, een aangepaste benadering van de behoeften en de services evenals mogelijkheden tot innovatie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld producten op maat, gebruiken we bepaalde types van bakken die gevraagd worden door onze klanten, zorgen we voor packaging of garanderen we leveringen op een precieze datum.

Onze eigen merken